Construint-se un refugi

El pròxim diumenge 30 de novembre tindrà lloc la VIII edició de Construint a la Sala, el taller d’arquitectura per a nens i nenes, a la sala oval del MNAC, un escenari inmillorable.

Aquesta iniciativa preten acostar aquesta art tan poc divulgada a la infància, d’una manera multitudinaria, festiva i creativa. El tema d’enguany, els refugis del món, vol reivindicar les construccions més immediates i molt sovint autoconstruïdes, a vegades precaries de tot el món. El refugi, dins de la simplicitat, s’arrela al lloc: depèn de les necessitats, dels materials i de les propies tradicions del lloc.

Tinc l’oportunitat de col·laborar en la preparació d’aquest esdeveniment, que trobo educatiu, lúdic i creatiu. De moment, he participat en l’elaboració del cartell i les invitacions, especialment amb el dibuix del fons. Es tracta d’una familia d’òlibes que han buscat la manera de fer-se un refugi (contra el sol, el vent, la pluja que vindrà…): els uns, sota l’ala materna, com sovint fan els nens i nenes quan són petits. I és que els adults, si ho fem bé, serveixen de refugi… Però un tercer que s’ha decidit buscar-se la vida i s’ha construït una caseta, amb ximeneia i tot. Ni pitjor ni millor. Diferent, com un refugi de l’altra punta de món.

Tota la informació que necessiteu (per inscriure a nens i nenes, per inscriure’s com a voluntari…) visitant la web de Construint a la Sala.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s